Nejobsáhlejší kuchařská kniha autora knižních bestsellerů Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu. V této velkolepé publikaci se poprvé stává spoluautorkou Vaňkova manželka Jana, která na všech jeho předchozích knihách spolupracovala. Kniha obsahuje 762 fotografií a 431 receptů krok za krokem je přehledně řazeno do 23 kapitol. Je rozdělena na dvě části dvěma druhy papíru - imaginární fotoprocházku naší zemí a velkou receptovou část. Dlouho jsme chtěli vytvořit jednu velkou kuchařskou... Celý popis
Koupit za 594 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Velká kuchařka Čech a Moravy
Doprava:
55 Kč
Skladem
594 Kč
Koupit za 594 Kč
Velká kuchařka Čech a Moravy Roman Vaněk
Doprava:
99 Kč
Skladem
526 Kč
Koupit za 526 Kč
Velká kuchařka Čech a Moravy - Vaněk Roman, Vaňková Jana
Doprava:
72 Kč
594 Kč
Koupit za 594 Kč
Velká kuchařka Čech a Moravy - Roman Vaněk, Jana Vaňková
Doprava:
49 Kč
Skladem
601 Kč
Koupit za 601 Kč
Velká kuchařka Čech a Moravy - Roman Vaněk, Jana Vaňková
Doprava:
59 Kč
Skladem
702 Kč
Koupit za 702 Kč
Popis
Nejobsáhlejší kuchařská kniha autora knižních bestsellerů Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu. V této velkolepé publikaci se poprvé stává spoluautorkou Vaňkova manželka Jana, která na všech jeho předchozích knihách spolupracovala.
Kniha obsahuje 762 fotografií a 431 receptů krok za krokem je přehledně řazeno do 23 kapitol. Je rozdělena na dvě části dvěma druhy papíru - imaginární fotoprocházku naší zemí a velkou receptovou část.
Dlouho jsme chtěli vytvořit jednu velkou kuchařskou knihu obsahující klasické recepty české a moravské kuchyně.
Po zkušenostech ze psaní předchozích knih jsme ještě lépe a do detailu popsali krok za krokem klasické pokrmy české a moravské kuchyně tak, aby ji zvládl s přehledem i absolutní začátečník a profesionálům se stala relevantní inspirací.
Kniha obsahuje 762 fotografií a 431 receptů krok za krokem je přehledně řazeno do 23 kapitol. Je rozdělena na dvě části dvěma druhy papíru - imaginární fotoprocházku naší zemí a velkou receptovou část.
Dlouho jsme chtěli vytvořit jednu velkou kuchařskou knihu obsahující klasické recepty české a moravské kuchyně.
Po zkušenostech ze psaní předchozích knih jsme ještě lépe a do detailu popsali krok za krokem klasické pokrmy české a moravské kuchyně tak, aby ji zvládl s přehledem i absolutní začátečník a profesionálům se stala relevantní inspirací.
Parametry
Žánr | kuchařky |
Rok vydání | 2016 |
Autor | Roman Vaněk, Jana Vaňková |
Počet stran | 628 |
Výrobce | Prakul |
Vazba | pevná |
Jazyk | české |
Váha | 2902 gramů |
ISBN | 978-80-87737-27-9 |